Njaga Kesehatan Kewan, Ningkatake Kualitas Urip

  • factory (6)
  • Veyong
  • Veyong factory
  • Hebei Veyong

Babagan awake dhewe

Hebei Veyong pharmaceutical Co., Ltd., diadegaké ing 2002, dumunung ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei, China, jejere ibukutha Beijing.Dheweke perusahaan obat Veterinary GMP-certified gedhe, karo R & D, produksi lan dodolan API Veterinary, ancang-ancang, feed premixed lan aditif feed.

Veyong nduweni 2 basis produksi: Shijiazhuang lan Ordos, kanthi 7 jalur produksi API, lan 15 jalur produksi persiapan kalebu injeksi, solusi lisan, bubuk, premix, bolus, pestisida lan disinfektan, lsp.Veyong nyedhiyakake API, luwih saka 100 persiapan label dhewe, lan layanan OEM & ODM.

Minangka Pusat Teknis Provinsi, Veyong wis nggawe sistem R&D sing inovatif kanggo obat Veterinary anyar, lan minangka perusahaan Veterinary berbasis inovasi teknologi sing dikenal kanthi nasional.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa nggawe janjian
Hubungi Kita